ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

“ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ,Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ”

Η ΒΕLLE MEAT έχει αφομοιώσει τις βασικές αρχές και αξίες της Ε.Κ.Ε., τόσο στον επιχειρηματικό σχεδιασμό
της, όσο και στον καθημερινό τρόπο λειτουργίας της, μεριμνώντας για το ανθρώπινο δυναμικό της και το
εργασιακό περιβάλλον. Σε μία δύσκολη εποχή, η BELLE MEAT, δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας, φροντίζει
να παρέχει άριστες προοπτικές σταδιοδρομίας, δια βίου μάθηση,  υψηλού επιπέδου εκπαίδευση και
παραχώρηση αρμοδιοτήτων στους εργαζομένους της , ενισχύοντας έμπρακτα την απασχολησιμότητα.
Με ενδιαφέρον  για τον άνθρωπο και τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, η εταιρεία BELLE MEAT με την
ανθρωπιστική προσφορά της, δηλώνει έμπρακτα την αλληλεγγύη της προς τους συνανθρώπους μας,
που βρίσκονται σε ανάγκη, με στόχο την αναβάθμιση και τη βελτίωση της ποιότητας  ζωής τους.
Επιθυμώντας να συμβάλλει στην ανακούφιση των ευπαθών ομάδων που πλήττονται  περισσότερο από
τις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης ,προχώρησε σε μια σειρά ενεργειών παρέχοντας ενεργά και άμεσα
τη βοήθειά της.

ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ

(ΚΙΝΗΤΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ)

Η εταιρεία Belle Meat με υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και θέλοντας έμπρακτα να δηλώσει τη στήριξή της, στις ακριτικές περιοχές της χώρας και στους περήφανους Έλληνες ακρίτες , προέβη στη δωρεά σύγχρονου ιατρικού εξοπλισμού, στο Ιατρείο Π.Π. Μεγίστης του κέντρου υγείας του Καστελόριζου.  Εν μέσω δύσκολών εποχών, είναι σημαντικό να προσφέρει κανείς το ελάχιστο στο κοινωνικό σύνολο και στους συνανθρώπους του, ως ένδειξη αλληλεγγύης.  Η Belle Meat γνωρίζοντας τις αγωνίες των Ελλήνων που ζουν στις πιο όμορφες αλλά απομακρυσμένες περιοχές της χώρας, θέλησε να συμβάλει στην ιατρική τους περίθαλψη παρέχοντας νέα, σύγχρονα μηχανήματα για να προσφέρει με αυτό τον τρόπο σιγουριά, ασφάλεια και βελτίωση στο επίπεδο της ιατρικής διάγνωσης των κατοίκων του Καστελόριζου. Η υποδοχή που μας περίμενε και οι θερμές ευχαριστίες των ανθρώπων της περιοχής, είναι για την Belle Meat η σπουδαιότερη ανταμοιβή και ανεξίτηλη ανάμνηση.

ΑΓΙΟΣ ΦΙΛΑΡΕΤΟΣ

Η εταιρεία BELLE MEAT επιβραβεύει και υποστηρίζει το έργο της Μ.Κ.Ο ” Άγιος Φιλάρετος” που με προσωπική πρωτοβουλία φροντίζει για τα συσσίτια απόρων οικογενειών. Η εταιρεία με συνέπεια και συνέχεια, τροφοδοτεί τα γεύματα των συσσιτίων με ποσότητες κρέατος από τη δική της παραγωγή. Υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός συμπολιτών μας, που δε δύναται να εξασφαλίσει τα απαραίτητα προς το ζην. Στη BELLE MEAT αισθανόμαστε την ευθύνη, να είμαστε δίπλα τους, ως άνθρωποι και ως εταιρεία, με συνέπεια στο χρόνο και όχι μόνο επετειακά.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 1ου ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ

Θέλοντας να επιβραβεύσουμε και να στηρίξουμε αυθόρμητες και σημαντικές πρωτοβουλίες, όπως η φιλανθρωπική εκδήλωση που οργάνωσε ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του 1ου Νηπιαγωγείου Χολαργού, στις 13 Δεκεμβρίου 2014, η εταιρεία μας προσέφερε, δικά της ποιοτικά προϊόντα, στα πλαίσια της εκδήλωσης. Οι ευχαριστίες του συλλόγου και τα χαμόγελα των παιδιών μας παροτρύνουν να συνεχίσουμε τόσο σαν εταιρεία αλλά και προσωπικά, την αναπτυξιακή μας πορεία, με γνώμονα πάντα την κοινωνική συνεισφορά.

ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

Πολύτιμοι φίλοι και συνεργάτες μας,

Τα παιδιά και οι άνθρωποι του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σας εκφράζουμε τις θερμότερες ευχαριστίες μας για την πολύ σημαντική συμμετοχή σας στις προσπάθειες μας για τα παιδιά και πιο συγκεκριμένα για τη χορηγία κρέατος για τα παιδιά που υποστηρίζουμε.

Για έναν εθελοντικό Οργανισμό, όπως «το Χαμόγελο του Παιδιού», που βασίζεται αποκλειστικά και μόνον στην ιδιωτική πρωτοβουλία, όπως κι αν αυτή μεταφράζεται κάθε φορά, η συμμετοχή σας έχει την αξία θησαυρού.

Χάρη σε εσάς και μαζί με εσάς, «το Χαμόγελο του Παιδιού» καταφέρνει να επιβιώνει κάθε μέρα αλλά και να διευρύνει τη δράση του, καθιστώντας έτσι εφικτή την προστασία και φροντίδα χιλιάδων παιδιών που έχουν στερηθεί το χαμόγελο τους.

Χάρη σε εσάς και μαζί με εσάς, διασφαλίζονται οι αναρίθμητες ανάγκες που αντιμετωπίζουμε προκειμένου να συνεχίζουμε, αλλά και η απαραίτητη ηθική υποστήριξη για να φέρουμε εις πέρας το -συχνά πολύ δύσκολο- έργο που μας έχετε εμπιστευτεί.

Για ακόμη μια φορά σας ευχαριστούμε θερμά και ελπίζουμε να έχετε πάντοτε τη δυνατότητα να στέκεστε δίπλα στα παιδιά ως μέλη της μεγάλης μας οικογένειας.

Σας ευχαριστούμε!

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Κώστας Γιαννόπουλος
Πρόεδρος

xamogelo paidiou

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ 1ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ

Κύριοι,

Με την παρούσα επιστολή μας, επιθυμούμε να εκφράσουμε τις ειλικρινείς ευχαριστίες μας για την συνεχή υποστήριξη των δραστηριοτήτων του συλλόγου μας.

Η προσφορά σας , στην καλοκαιρινή γιορτή στο σχολείο , συνέβαλλε ουσιαστικά στην επιτυχημένη ολοκλήρωση της εκδήλωσης του Συλλόγου μας.

Με την κίνηση σας αυτή, μας δείξατε για άλλη μια φορά την ευαισθητοποίηση και το υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης που χαρακτηρίζει την εταιρία σας.

Σας ευχόμαστε τη συνέχιση της ήδη επιτυχημένη σας πορείας.

Για το ΔΣ του Συλλόγου

Με εκτίμηση ο πρόεδρος

Κων. Αντζάκης

ΣΩΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ

Η εταιρία BELLE MEAT στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης
στηρίζει ενεργά και γίνεται χορηγός των δράσεων στο Σώμα Ελλήνων Προσκόπων+-
στα πλαίσια της παιδαγωγικής δραστηριοτητας του Συστήματος
και της οικονομικής ενίσχυσης αυτού

ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

Αθήνα, 25 Ιανουαρίου 2018

Αγαπητοί μας,
Με την παρούσα επικοινωνία θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την πρωτοβουλία σας να στηρίξετε τις προσπάθειές μας για τα παιδιά μέσω της βραδιάς που οργανώσατε σε συνεργασία με την εταιρεία Γ.Πολύζος – Α. Δημόπουλος και ΣΙΑ ΕΕ. Ευχαριστούμε για την συνεισφορά σας, πολύτιμη -περισσότερο σήμερα- με δεδομένες τις δυσκολίες που καθένας αντιμετωπίζει. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» δεν απευθύνεται σε κάποιους, δεν ανήκει σε λίγους. Απευθύνεται σε όλα τα παιδιά και ανήκει σε όλους αυτούς που μοιράζονται το ίδιο Όραμα και Αξίες: Φροντίδα, Αξιοπρέπεια και Ισότητα για κάθε παιδί στην χώρα μας.
«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ανήκει και σε εσάς που συμμετέχετε ενεργά στην προσπάθεια κάθε παιδί να έχει όλα όσα δικαιούται.

Χάρη σε όλους μας, από το 1995 έως σήμερα, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» αναγνωρισμένο στην Ελλάδα και διεθνώς, στέκεται κάθε χρόνο δίπλα σε χιλιάδες παιδιά.

Εξειδικευμένα δίπλα σε παιδιά θύματα Βίας, παιδιά που Εξαφανίζονται, παιδιά με προβλήματα Υγείας, παιδιά που ζουν σε συνθήκες Φτώχειας.Κάθε ένα παιδί είναι μοναδικό και η επιστημονική ομάδα του
Οργανισμού, του παρέχει όλα όσα αυτό έχει ανάγκη, δίνοντας άμεσα λύσεις σε συνεργασία με κάθε αρμόδιο φορέα.
Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για την συμμετοχή και την εμπιστοσύνη!
«Αν ενωθούμε όλοι θα τα καταφέρουμε»*
Με εκτίμηση,
Κώστας Γιαννόπουλος
Πρόεδρος Δ.Σ.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 5ουΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΝΔΡΑΣ ΕΙΔΥΛΛΙΑΣ

Μάνδρα , 22 Μαϊου 2018

Με την παρούσα επιστολή παρακαλώ δεχτείτε τις θερμές ευχαριστίες του Διοικητικού Συμβουλίου, για την ευγενική αλλά  πρωτίστως ουσιαστική χορηγία, τις δύσκολες αυτές ημέρες που βιώνουν τα παιδία της πόλης μας. Το αγαθό το όποιο σπεύσατε να εξασφαλίσετε στα παιδιά του 5ου Δημοτικού Σχολείου, αποτελεί για μας αλλά και για τους γονείς αυτών των παιδιών πράξη κοινωνικής αλληλεγγύης και
ευαισθησίας.
Σας διαβεβαιώνουμε ότι με αυτή σας την πράξη συμβάλλεται ενεργά στην προσπάθεια που επιχειρούμε ώστε κάθε δράση του Συλλόγου
μας να έχει την καλύτερη δυνατή διαβίωση των παιδιών μας στο χώρο του σχολείου.
Με την ελπίδα μιας εξίσου θερμής συμπαράστασης στο μέλλον ,σας ευχαριστούμε θερμά που σταθήκατε αρωγός , στην προσπάθεια μας. 

Με εκτίμηση εκ μέρους του Δ.Σ

Ιωάννης Καριώτης